Datum Nationale Coachseminar gewijzigd

15 mei 2009 – De Nationale Coachseminar op vrijdag 22 mei met Ben Tiggelaar en Bart Broekman als hoofdsprekers is, vanwege de focus op coachen en coachend leiderschap, door velen enthousiast ontvangen. Toch is er een grote groep belangstellenden die niet in staat bleek om deze dag, direct na hemelvaartsdag, bij te wonen vanwege vakantie of activiteiten in de plaatselijke gemeente.

Daarom is besloten om de Nationale Coachseminar te verplaatsen naar een nieuwe datum. Op het moment dat dit besluit werd genomen waren er ongeveer vijftig aanmeldingen. We zijn daar erg blij mee maar beseffen ook dat er veel meer mensen bereikt kunnen worden en dat deze dag beter tot haar recht zal komen als wordt uitgeweken naar een meer geschikte dag. Na overleg met de hoofdsprekers, de workshopleiders en de ondersteunende organisaties is gekozen voor vrijdag 30 oktober 2009. De deelnemers die zich hebben ingeschreven zijn hiervan reeds op de hoogte gebracht.

Het programma en de inhoud van de dag blijven ongewijzigd, alleen de datum veranderd.

Inmiddels hebben een aantal christelijke organisaties op het gebied van coaching belangstelling getoond voor deze dag en uitgesproken dat ze graag willen participeren in een nieuwe editie van de Nationale Coachseminar. We geloven daarom dat dit initiatief voor de toekomst een blijvende en waardevolle betekenis heeft met veel mogelijkheden.

Voor meer informatie over de Nationale Coachseminar 2009 klik hier

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705