Onze 5P benadering

Stempel 5P redOnze benadering hebben we samengevat onder de noemer: 5P.

Met 5P drukken we een persoonlijk en authentiek stempel op onze coach- en opleidingstrajecten.

Onze stempel is een uiting van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vijf excellente kenmerken

5P staat voor de volgende vijf excellente kenmerken:

  • Persoonlijk. Geen standaardformules of one-size-fits-all benadering. Jij bent uniek en zo benaderen we je ook. Betrokken en met volle aandacht voor jouw specifieke vraag of wens.
  • Professioneel. Uitmuntendheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We doen niet zo maar iets. We werken methodisch en doen alleen wat aansluit bij onze deskundigheid en vakmanschap.
  • Praktijkgericht. We houden niet van luchtfietserij of zweverige toestanden. Het resultaat is altijd gericht op concrete en werkbare toepassing in de praktijk van het functioneren.
  • Prikkelend. We prikkelen voortdurend om het beste in jou of de organisatie naar boven te halen. Dat doen we door creatief te denken en je uit te dagen om je waarden, kwaliteiten en missie mee te nemen bij het maken van keuzen en te laten zien in je handelen.
  • Plezier. Ons vak nemen we serieus, maar altijd met een knipoog. We hebben humor, een goed humeur, en zijn enthousiast omdat we van ons werk genieten. We doen het voor jou en daar krijgen we een blij gevoel van!

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705