De executive coach als sparringpartner

Coachen op niveau… en met lef

Als bestuurder, directeur of manager kan het lastig zijn om binnen je eigen organisatie je gedachten en gevoelens op een eerlijke en transparante manier te delen, zonder dat dit gevolgen heeft voor jezelf of je omgeving. Toch heb je de behoefte om binnen een vertrouwelijke context je eigen functioneren onder de loep te nemen. Een sparringpartner op niveau die eerlijke en gedurfde vragen weet te stellen, maar ook in staat is samen te komen tot nieuwe inzichten en betere handelingsalternatieven.

Wij hebben een brede kennis en ervaring in het leidinggeven en bieden je de veiligheid om op een diepgaande en soms confronterende wijze je invloed als leider op een authentieke en integere wijze te vergroten.

Voorbeelden van coachvragen

  • We staan voor een ingrijpende strategische operatie. Ik heb iemand nodig die mij op scherp kan zetten en me bewust maakt van mijn blinde vlekken, zodat ik de juiste keuzen kan maken.
  • De kernwaarden van onze organisatie zijn onvoldoende in onze organisatie ingedaald. Hoe kan ik vanuit mijn rol meer verbinding krijgen tussen wat wij als organisatie belangrijk vinden en hoe onze medewerkers functioneren?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers inspireren en enthousiasmeren, zonder dat ik mezelf verlies in een gemaakte houding?
  • Ik heb het idee dat ik onvoldoende wordt uitgedaagd door mijn omgeving om het beste er uit te halen. Ik heb iemand nodig die me een spiegel durft voor te houden en kritische vragen kan stellen.

Onze aanpak is maatwerk

We bieden geen standaardaanpak met tips en trucs die snel scoren. We zijn een sparringpartner met originele invalshoeken en tijd voor aandacht. Onze waardengedreven benadering creëert grotere betrokkenheid en een toenemende motivatie om eigen kwaliteiten in te zetten voor het hoger belang van de organisatie. We komen graag bij je langs voor een oriënterend gesprek!

Bel (0512 – 78 58 72) of mail ons voor het maken van een (telefonische) afspraak.

 

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705