Masterclasses Persoonlijk Leiderschap

moedig, authentiek en verbindend leiderschap

In januari is er onder leiding van prof. dr. Gabriël Anthonio een inleidende masterclass gehouden over Persoonlijk Leiderschap. Bij deze bijeenkomst waren veel managers, teamleiders, directeuren en bestuurders aanwezig.

In de interactie met de aanwezigen hebben we ontdekt dat er een grote belangstelling is voor een vervolg in de vorm van de Leergang Excellent Leiderschap.

Belemmeringen om de leergang te volgen

Maar… in de praktijk zijn er voor sommige leidinggevenden twee obstakels:

1. De organisatie heeft het opleidingsbudget drastisch naar beneden bijgesteld
2. De tijd ontbreekt om een een volledige leergang te doen

Ook hebben we mensen gesproken die graag de leergang willen volgen, maar geen ‘ervaren leider’ zijn.

Actief betrokken toehoorder

Voor al deze mensen denken we de oplossing te hebben gevonden in het aanbieden van de masterclasses los van het volgen van de Leergang. Als toehoorder neem je niet deel aan de verwerking- en verdiepingsbijeenkomsten onder leiding van de proces- en activiteitenbegeleiders. Om toch de masterclasses aan elkaar te verbinden en de eigen leerontwikkeling vorm te geven, ontvangen de toehoorders een Persoonlijk Journaal met vragen, handreikingen en verwijzingen naar relevante litaratuur.

Na de masterclass hebben alle deelnemers (zowel deelnemers aan de leergang als toehoorders) een tijd van persoonlijke verwerking. De toehoorder neemt deel aan dit onderdeel. Na afloop hiervan neemt de toehoorder ook deel aan het gezamenlijk diner. Na het diner gaan alleen de deelnemers aan de leergang verder met de verwerking- en verdiepingssessies.

LET OP: voor deze masterclassvariant van de Leergang Excellent Leiderschap zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar. VOL = VOL

Sprekers en Inhoud

Voor een overzicht van de sprekers en de inhoud van de masterclasses ga naar de informatie over de Leergang Excellent Coachen.

Kosten

De kosten voor het volgen van acht masterclasses zijn vastgesteld op € 1.880,= inclusief werkmateriaal, consumpties en zeven diners (aansluitend aan de masterclass).

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier van de Leergang Excellent Coachen. Kies op het inschrijfformulier voor de variant ‘Serie van acht Masterclasses’.

Inschrijven voor 1 juni 1012: GRATIS boek ‘Drive – de verassende waarheid over wat ons motiveert’ van bestsellerauteur Daniël Pink.

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705