Samenwerkingsverband tussen Leadership en CC•Excellence

15 augustus 2008Leadership is hét vakblad voor christelijke leiders in Nederland. Het magazine wil leidinggevende stimuleren hun talenten te ontdekken en toe te passen binnen Gods Koninkrijk. Omdat deze doelstelling naadloos aansluit bij de publicatie- en vormingsactiviteiten van CC•Excellence, is er een samenwerkingsverband aangegaan.

Bart Broekman heeft diverse keren in Leadership gepubliceerd. Met het partnerschap willen beide organisaties elkaar versterken en aanmoedigen in het informeren en bemoedigen van christelijke leiders.

Leadership schrijft o.a. over: Human Resource Management, visie- en strategieontwikkeling, bijbelse uitgangspunten voor sterk leiderschap, leiderschap in de kerk en nog veel meer. CC•Excellence zal met regelmaat artikelen schrijven op het terrein van leiderschap, coaching en discipelschap.

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705