Uitreiking Cheque Gratis Coachcursus

Twee winnaars…

Zaterdag 15 januari is de cheque voor een gratis Basiscursus Coachen, incl. boekenpakket, uitgereikt aan Gezina Kuiphof.  De happening vond plaats tijdens de eerste cursusdag op de trainingslocatie te Woerden.

In het bijzijn van medecursisten overhandigden Bart en Janine Broekman de cheque aan Gezina Kuiphof, nadat er was geciteerd uit het Proces Verbaal die was opgemaakt door notaris Mr. F. Kooi. De notaris had een week eerder het winnend lot getrokken (klik hier voor informatie over de trekking).

Gezina Kuiphof is deelnemer aan de negende editie van de Basiscursus Coachen te Woerden en heeft de cheque doorgegeven aan iemand anders uit de cursusgroep. Met dit mooie gebaar heeft de actie uiteindelijk twee winnaars opgeleverd.

Mevr. Kuiphof: “Ik ben dankbaar dat er een cheque werd uitgereikt. Ik heb het direct gegeven aan medecursist Henny van Petegem. Zij zet haar hele leven in, inclusief haar financiën, om Zandvoort te bereiken met Gods Koninkrijk.Dit leek me een mooie manier om haar werk te ondersteunen”.

 

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705