Vrijdag 11 april 2014 Masterclass Leiderschap en Meesterschap

met Paul Donders

banner_sprekers_masterclas-serie_2013-2014

Amersfoort – Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring. Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Inschrijven Masterclass

Paul DondersPaul Donders geeft op vrijdag 11 april een masterclass over Leiderschap en Meesterschap. Kernvraag is: Hoe groei ik in mijn leiderschap naar het niveau van Meesterschap? Samen met Chris Sommer schreef hij het inspirerende boek “Meesterschap – visie, lef en levenskunst”. Paul heeft  een passie voor mensen en ziet het als een voorrecht om professionals en leidinggevenden te inspireren hun unieke talenten te ontdekken en tot het volle potentieel te ontwikkelen. Hij is één van de oprichters van Xpand, en sinds 1987 een drijvende en leidende kracht binnen de organisatie. Zijn bedrijf is in tien verschillende landen vertegenwoordigd, met in totaal 120 trainers en consultants. Paul is een inspirerende spreker, een gevestigd strategisch adviseur, en schrijver van meerdere leiderschapsboeken.

Paul begon in 1977 met zijn studie architectuur in Duitsland en sloot zich aan bij een studentenvereniging. Hij werkte en studeerde af in Dortmund. Na zijn studie werkte hij acht jaar als architect in Duitsland. Zo leerde hij alle facetten van het vak kennen en waarderen. Het werd hem echter steeds duidelijker dat hij meer in mensen en hun interactie geïnteresseerd was, dan in de gebouwen die hij voor hen en om hen heen ontwierp. In 1986 namen hij en zijn vrouw, Sylvia, een sabbatical van zes maanden. Ze vertrokken naar Hawaï, waar hij de eerste drie maanden leiderschap en communicatie studeerde aan een universiteit en de laatste drie maanden werkte op het prachtige Big Island. Daar kwam hij tot de conclusie dat architectuur een prima basis was om aan een nieuw vakmanschap te bouwen; een vakmanschap als trainer en consultant op het gebied van leiderschapsontwikkeling. In 1998 keerden ze terug naar Nederland, om verder te bouwen aan hun internationale bedrijf Xpand. Paul woont samen met zijn vrouw en hun drie kinderen in Hoornaar en geniet meer dan ooit tevoren van zijn vak.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, managers, directeuren en (executive) coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, kerk, enz..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief het boek “Meesterschap: visie, lef en levenskunst” door Paul Donders en Chris Sommer, een handout, verwerking, consumpties en culinaire lunch, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

Leerhotel Het Klooster

Leerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705