Vrijdag 13 juni 2014 Masterclass Leiderschap en Daadkracht

met dr. Gabriël Anthonio

banner_sprekers_masterclas-serie_2013-2014

Amersfoort – Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring. Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Inschrijven Masterclass

De spreker

gabriel_anthonio4_kleinWe eindigen deze serie masterclasses met het thema “Leiderschap en Daadkracht: de moed om op te staan als essentiële waarden worden aangetast”. Inleider is Gabriël Anthonio. Hij getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn loopbaan is begonnen in de christelijke hulpverlening aan verslaafden en randgroepjongeren. Daarna vervulde hij enkele directiefuncties bij justitie waaronder directeur van een Jeugdgevangenis en een TBS-kliniek. Gabriël is in sinds januari 2006 voorzitter van de Raad van Bestuur van Jeugdhulp Friesland. In deze organisatie worden jaarlijks 2000 kinderen opgevangen en behandeld. Er werken ongeveer 750 mensen in deze jeugdzorgorganisatie in Friesland.

Gabriël is afgestudeerd in Pedagogiek aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in 2006 in Utrecht gepromoveerd op het thema: De Humanisering van een Justitiële organisatie. Sinds 2007 is hij part-time docent in Leadership and Change Management aan de Stenden University in Leeuwarden.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, managers, directeuren en (executive) coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, kerk, enz..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief boek, handout, verwerking, consumpties en culinaire lunch, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

Leerhotel Het Klooster

Leerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705